Gradonačelnik Pančeva preti odbornicima, umesto da podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 07. 06. 2015. | Komentara: 0

Gradonačelnik Pančeva preti odbornicima, umesto da podnese ostavku

PANČEVO, 7. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje neodgovorno ponašanje gradonačelnika Pančeva Pavla Radanova koji, umesto da odmah podnese ostavku zbog katastrofalnog stanja u pančevačkom Vodovodu, vređa građane Pančeva i javno preti odbornicima LSV krivičnim prijavama. 

LSV
Dodatna neistina koju je izneo gradonačelnik Radanov zajedno sa direktorkom Vovododa Milicom Radovanović danas, u nedelju 7. juna, jeste da "nema ni govora o pojavi trihalometana u pančevačkoj vodovojnoj mreži", da bi već u sledećoj rečenici kazali "ispitano je 14 uzoraka i količina se kreće oko 32 mikrograma po jednom litru, a dozvoljeno je 100", što znači da je količina eventualno manja, a ne da nema govora o njegovom postojanju. 

Podsećamo da su merenja dva dana ranije pokazala 3 do 4 puta veću prisutnost otrovnog i kancerogenog trihalometana u pijaćoj vodi, od kada ona nije dozvoljena ni za piće, ni za kuvanje. To su činjenice koje je utvrđivao i javnosti saopštio MUP Republike Srbije.  

Liga socijaldemokrata Vojvodine neće dozvoliti da gradonačelnik Radanov i direktorka Vodovoda Radovanović prikriju ovu sramotu sa elementima krivičnog dela raznim insinuacijama i političkim manipulacijama. Krivi su i treba da podnesu ostavke kao najodgovorniji za višemesečno prikrivanje informacija o stanju pijaće vode u Pančevu, zbog čega dva puta u mesec i po dana Pančevci nisu smeli koristiti pijaću vodu. A kada podnesu ostavke neka slobodno podnose i krivične prijave, mi ćemo se rado sresti sa njima i na skupštinskoj sednici, i na sudu. 

Zato: Smena direktorke Vodovoda i ostavka gradonačelnika – ODMAH!

    Gradski odbor LSV Pančevo




Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook