Hitno pronaći odgovorne za razbijanje stakla na prostorijama OO LSV Inđija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2013. | Komentara: 0

Hitno pronaći odgovorne za razbijanje stakla na prostorijama OO LSV Inđija

INĐIJA - Nepoznata osoba, ili više njih, razbila je juče u ranim jutarnjim satima staklo na prostorijama opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Inđiji.

lsv indjija

Kako se navodi u saopštenju OO LSV Inđija, slučaj je prijavljen policiji.
- Očekujemo da nadležni državni organi što pre pronađu one koji po svoj prilici misle da to što danju nemaju argumenata da se suprotstave Ligi, mogu noću nadomestiti nasiljem i vandalizmom.
U Inđiji se zna koliko toga Liga čini, koliko se trudi i želi za ovo mesto, jer živimo ovde.
Jedno od pitanja na čijem rešavanju odbornici LSV u Skupštini opštine Inđija već duže vreme insistiraju upravo je loše stanje bezbednosti.

Mesecima upozoravamo da Inđiji treba više policijskih patrola i da je bahatost na ulicama, naročito vikendom, prevazišla svaku meru. Za porez koji plaćaju građani i građanke Inđije zaslužuju mir i bezbednost u svom mestu.

Isto tako policija i lokalna vlast moraju garantovati bezbednost i nesmetan rad svih političkih subjekata - navedeno je u saopštenju OO LSV Inđija.

(BILSV, 05.08.2013)

 




Saopštenja | Petak, 14. 06. 2024. | Komentara: 0

Konkretne reakcije i kazne za nasilje nad prosvetnim radnicima odmah, jer već je kasno

Oštro osuđujemo još dva nova u nizu napada na prosvetne radnike koji su se juče desili u beogradskoj osnovnoj školi i po povratku učenika sa rekreativne nastave. Ovoga puta to nije bio napad učenika, nego napad roditelja, koji na ovaj način daju učenicima za pravo da i oni nastave svoje napade.
Iz medija | Petak, 14. 06. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Njima je jedini zakon Aleksandar Vučić

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik, govoreći o novom šefu Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Vladimiru Orliću i bivšem šefu BIA Aleksandru Vulinu, kaže da nisu bitne personalne karakteristike, već da je bitno da oni koji su na čelu bespogovorno slušaju i prate naređenja. Njima su jedini Ustav, zakon i naredba – Aleksandar Vučić, dodaje on.
Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2024. | Komentara: 0

Podrška studentima koji brane slobodu i dostojanstvo svoje kuće

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je studente koji su juče blokrali zgradu Rektorata Novosadskog univerziteta s ciljem da onemoguće održavanje, kako su naveli, protivpravno organizovanih izbora za Studentski parlament Filozofskog fakulteta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook