Hitno pronaći odgovorne za razbijanje stakla na prostorijama OO LSV Inđija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2013. | Komentara: 0

Hitno pronaći odgovorne za razbijanje stakla na prostorijama OO LSV Inđija

INĐIJA - Nepoznata osoba, ili više njih, razbila je juče u ranim jutarnjim satima staklo na prostorijama opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Inđiji.

lsv indjija

Kako se navodi u saopštenju OO LSV Inđija, slučaj je prijavljen policiji.
- Očekujemo da nadležni državni organi što pre pronađu one koji po svoj prilici misle da to što danju nemaju argumenata da se suprotstave Ligi, mogu noću nadomestiti nasiljem i vandalizmom.
U Inđiji se zna koliko toga Liga čini, koliko se trudi i želi za ovo mesto, jer živimo ovde.
Jedno od pitanja na čijem rešavanju odbornici LSV u Skupštini opštine Inđija već duže vreme insistiraju upravo je loše stanje bezbednosti.

Mesecima upozoravamo da Inđiji treba više policijskih patrola i da je bahatost na ulicama, naročito vikendom, prevazišla svaku meru. Za porez koji plaćaju građani i građanke Inđije zaslužuju mir i bezbednost u svom mestu.

Isto tako policija i lokalna vlast moraju garantovati bezbednost i nesmetan rad svih političkih subjekata - navedeno je u saopštenju OO LSV Inđija.

(BILSV, 05.08.2013)

 




Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook