Identifikovan napadač na prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 21. 03. 2012. | Komentara: 0

Identifikovan napadač na prostorije LSV

SREMSKI KARLOVCI – Policija je otkrila napadača na prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskim Karlovcima, koji je krajem novembra prošle godine ukrao tablu sa nazivom stranke ispred stranačkih prostorija, potvrđeno je u Opštinskom odboru LSV Sremski Karlovci.

LSV

Kako je navedeno, policija je tablu danas vratila i obavestila je o identitetu napadača. Prema podacima policije, reč je o Nebojši Bogdanovu iz Sremskih Karlovaca, kojem je ovo već drugi napad na prostorije LSV, jer je on u avgustu 2011. razbio prozore i vrata na toj kancelariji. Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da će napadač biti adekvatno kažnjen, pogotovo što mu ovo nije bio prvi put. Karlovački ligaši dodaju da policija još uvek nije uspela da identifikuje lica koja su u februaru ove godine razbila staklo na ulaznim vratima prostorija LSV u Sremskim Karlovcima, ali se očekuje da bi i taj slučaj uskoro mogao dobiti epilog.

(BILSV, 21. 03. 2012.)



Iz medija | Subota, 25. 09. 2021. | Komentara: 0

Papuga: Bojkot i odustajanje nije put kojim treba ići

Dugogodišnja političarka, članica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga je na poziv ministrice Gordane Čomić prihvatila mjesto državnog tajnika u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, jer kako kaže „ne treba odustajati od mogućnosti da možeš pomoći, ne samo svojoj nacionalnoj zajednici već svim nacionalnim zajednicama koje žive na teritoriju Republike Srbije. Meni se ta mogućnost pružila“.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 09. 2021. | Komentara: 0

Netransparentnost procesa i nesposobnost lokalne samouprave nas dovode u situaciju da budemo zabrinuti zbog Ečke

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i šef odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina Bojan Kostreš izjavio je da nas netransparentnost procesa i nesposobnost lokalne samouprave dovode u situaciju da budemo zabrinuti zbog izgradnje pet petospratnica u selu Ečka kraj Zrenjanina.
Izjave | Sreda, 22. 09. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Zašto niko nije reagovao na činjenicu da nestaje nafte?

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš upitao je zašto se neko iz vlasti oglasio tek sada i rekao da su zalihe nafte u Srbiji potrošene, ako se takav ishod nazirao odavno. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook