Identifikovan napadač na prostorije LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 21. 03. 2012. | Komentara: 0

Identifikovan napadač na prostorije LSV

SREMSKI KARLOVCI – Policija je otkrila napadača na prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskim Karlovcima, koji je krajem novembra prošle godine ukrao tablu sa nazivom stranke ispred stranačkih prostorija, potvrđeno je u Opštinskom odboru LSV Sremski Karlovci.

LSV

Kako je navedeno, policija je tablu danas vratila i obavestila je o identitetu napadača. Prema podacima policije, reč je o Nebojši Bogdanovu iz Sremskih Karlovaca, kojem je ovo već drugi napad na prostorije LSV, jer je on u avgustu 2011. razbio prozore i vrata na toj kancelariji. Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da će napadač biti adekvatno kažnjen, pogotovo što mu ovo nije bio prvi put. Karlovački ligaši dodaju da policija još uvek nije uspela da identifikuje lica koja su u februaru ove godine razbila staklo na ulaznim vratima prostorija LSV u Sremskim Karlovcima, ali se očekuje da bi i taj slučaj uskoro mogao dobiti epilog.

(BILSV, 21. 03. 2012.)



Saopštenja | Ponedeljak, 26. 04. 2021. | Komentara: 0

Vojvođanski front uputio Dačiću predlog organizacije Srbije u pet izbornih jedinica

Predstavnici Vojvođanskog fronta predali su danas predsedniku Narodne skupštine Republike Srbije Ivici Dačiću predlog kojim je predviđena organizacija Srbije u pet izbornih jedinica.

Izjave | Petak, 23. 04. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Cepanje BiH bi bilo katastrofalno za Srbiju

Predsednik Lige socijaldemokarata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da veruje Aleksandru Vučiću kada kaže da poštuje teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine jer bi, kako je istakao, svako cepanje BiH bilo katastrofalno i za samu Srbiju. On je gostujući na televiziji N1 Sarajevo naveo da je mirni razlaz formula koja je neuspešno isprobana pre trideset godina.
Izjave | Sreda, 21. 04. 2021. | Komentara: 0

Ljudska prava na prvom mestu

Državna sekretarka u Ministarstvu za Ijudska i manjinska prava i funkcionerka Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga izjavila je da je Zakon o istopolnim zajednicama samo objašnjavanje očiglednog za Ijude koji žive u takvim zajednicama. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook