Institucije da reaguju povodom opasne izjave Kapetana Dragana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 27. 05. 2020. | Komentara: 0

Institucije da reaguju povodom opasne izjave Kapetana Dragana

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za republičkog poslanika Ujedinjene demokratske Srbije Robert Kolar izjavio je se nada da nadležni državni organi neće lako preći preko izjave Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, u kojoj kaže da su ubice Zorana Đinđića heroji. On je u izjavi za televiziju Nova S istakao da očekuje i da državni organi reaguju povodom takve opasne izjave.

LSV

- Izjave ovog osuđenog ratnog zločinca me ne čude, tim pre jer sam svedočio njegovim izjavama i, na žalost, postupcima, još devedesetih godina. Ono što je poseban problem je evidentan porast rehabilitacije ratnih zločinaca u našem društvu i njihova medijska prisutnost. Ako se borimo za društvo u kom postoji sloboda govora, onda se moramo boriti i za društvo u kom postoji odgovornost za izgovoreno, u kom postoje zakoni koji  se jednako primenjuju na sve, u kom postoji odgovornost medija i nadležnih institucija, te se iskreno nadam da ovog puta, preko ovako opasne izjave, nadležne neće tek tako preći – kazao je Kolar.

(SzILSV, 27.05.2020)




Događaji | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 1

Somborci stigli kući posle 24 sata putovanja

17:30 BAČKI PETROVAC/SILBAŠ – Posle 24 sata putovanja, delegati i delegatkinje iz Sombora konačno su stigli svojim kućama! Ligaši iz Kule, Crvenke i Kruščića nadomak su svojih domova, pošto im je policija pomogla i u Odžacima pronašla prevoz do kuće.
Izjave | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 0

Vojvodina uvek na prvom mestu

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, odgovarajući na pitanje Politika – ideologija i(li) biznis u anketi emisije „Politbiro“ RTV-a, rekao je da je u LSV ideologija uvek bila na prvom mestu.
Događaji | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 2

Svi ligaši na bezbednom

11:40 BAČKI PETROVAC/SILBAŠ – I poslednji delegat Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Sombora koji je čekao lekarsku pomoć u zavejanom autobusu stigao je u osnovnu školu u Silbašu, tako da su sad svi delegati i delegatkinje na sigurnom. U školi nema hrane, pa je predsednik opštine Bački Petrovac obezbedio hranu, a i meštani su se ponudili da pripreme hranu za ligaše koji su noć proveli zavejani na putu Bački Petrovac-Silbaš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook