Somborci stigli kući posle 24 sata putovanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 1

Somborci stigli kući posle 24 sata putovanja

17:30 BAČKI PETROVAC/SILBAŠ – Posle 24 sata putovanja, delegati i delegatkinje iz Sombora konačno su stigli svojim kućama! Ligaši iz Kule, Crvenke i Kruščića nadomak su svojih domova, pošto im je policija pomogla i u Odžacima pronašla prevoz do kuće.

LSV

Delegati i delegatkinje iz Sombora su sinoć, vraćajući se sa IX Kongresa LSV, ostali zavejani na putu Bački Petrovac-Silbaš gde su proveli noć. Tek jutros oko 9.30 sati stigao je bager guseničar koji ih je pomerio 500 metara, nakon čega se veća grupa ligaša uputila pešice do Silbaša. Smeštaj, hranu, lekove i suvu odeću dobili su u Osnovnoj školi „Braća Novakov“ u Silbašu.

Nesebičnu pomoć ligašima pružili su lekarka dr Mirjana Pejak i medicinska sestra Marija Lovas, vatrogasac Radoslav Milanković, zatim Vladimir Veselinović, Saša Aleksić i Miško Mučai iz lokalne organizacije Crvenog krsta, kao i meštani Silbaša. Svima njima su Liga socijaldemokrata Vojvodine i Gradski odbor LSV Sombor neizmerno zahvalni.

Osim somborskih ligaša, delegati iz Bača, Ade, Sente, Kanjiže, Čoke i Zrenjanina, takođe su imali problema da stignu do svojih domova zbog zavejanih puteva, ali su u toku dana i oni uspeli da dođu do cilja.

(BILSV, 09.12.2012)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook