Čanak: Nikolić zreo za penziju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 22. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Nikolić zreo za penziju

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je danas odluku Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu i ocenio da je taj štrajk bio nepotreban. Čanak je u saopštenju za javnost ocenio da je lepo što je spasen jedan život, ali je dodao da Nikolićev život nije ni bio ugrožen, već da je u pitanju bila farsa. Prema njegovim rečima, Nikolić je nakon epizode sa štrajkom zreo za političku penziju.

"Želim Nikoliću da počne da jede i da prima penziju, jer u aktivnoj politici očigledno nema šta da traži " rekao je Čanak.

(RTV, 21. 04. 2011.)




Iz medija | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: U petak sastanak Čanka i Cvetkovića

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak sastaće se u petak s premnjerom Srbije. Mirkom Cvetkovićem od koga će zatražiti pokretanje procesa donošenja zakona o imovini i prihodima Vojvodine, potvrdio je Dnevniku zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš. On je kazao da do ovog sastanka dolazi nakon incijative Lige, koja je pre dva meseca najavila pritisak na republičke organe vlasti za donošenje ovih zakona.
Iz medija | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

LSV pokreće pitanja imovine, prihoda i policijske uprave za Vojvodinu

NOVI SAD - Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u republičkom parlamentu podržaće najavljenu rekonstrukciju kabineta Mirka Cvetkovića kao iznuđeno rešenje, jer bi, po rečima lidera LSV Nenada Čanka, vlada koju bi formirala aktuelna opozicija bila još gora.
Iz medija | Nedelja, 13. 03. 2011. | Komentara: 0

LSV pokreće pitanja imovine, prihoda i policijske uprave za Vojvodinu

NOVI SAD - Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u republičkom parlamentu podržaće najavljenu rekonstrukciju kabineta Mirka Cvetkovića kao iznuđeno rešenje, jer bi, po rečima lidera LSV Nenada Čanka, vlada koju bi formirala aktuelna opozicija bila još gora. " Već i to svedoči koliko se Srbija nalazi u teškom položaju " kaže Čanak za "Dnevnik".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook