Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Sreda, 22. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak ocenio je u intervjuu za Insajder.net da je ovo najbrutalnija izborna kampanja ikada i da, dok svi trče predsedničku trku, zapravo računaju na buduće parlamentarne izbore.

LSV

Kako je rekao, sve što ovo što gledamo su metastazirane pojave, koje su i ranije bile prisutne, ali u manjoj meri.

Prema njegovim rečima, ne živimo još u diktaturi. Ali, kako je rekao, živimo u jednom prelaznom obliku koji će nas odvesti u diktaturu i zato nešto ozbiljno mora da se preduzme. Dodajući, da ne treba zaboraviti da je Srpska napredna stranka prvo postala najveća i najjača stranka, pa je tek onda usvajala program. Kako kaže, „tu nije bilo okupljanja oko programa“.

Čanak je najavio i kampanju za legalizaciju kanabisa, naročito u medicinske svrhe, koju namerava da pokrene i kao predsednički kandidat, ali i kao lider stranke.

Šta je sve Nenad Čanak rekao u intervjuu s Danicom Vučenić o ulozi crkve, uticaju Rusije, NATO-a, ali i brutalnosti kampanje pogledajte u sledećem videu:

https://insajder.net/sr/sajt/predsednicki_izbori_2017/3732/%C4%8Canak-Predlo%C5%BEi%C4%87u-legalizaciju-kanabisa.htm

(BILSV, 22.3.2017)



Iz medija | Četvrtak, 02. 09. 2021. | Komentara: 0

Pokušaću da smirim strasti i sprečim sukobe na Cetinju

Idem na Cetinje, od petka, 3. spetmebra do nedelje 5. septembra, zbog toga što mislim da je vrlo važno da svako ko može da pomogne elementarnom smirivanju strasti i prizivanju ljudi razumu i toleranciji bi trebalo da ide na mesto gde može doći do sukoba, kaže za Danas Nenad Čanak.
Iz medija | Subota, 07. 08. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Obilazim region u ličnom svojstvu, nisam u kampanji

Obilazim region isključivo u svojstvu osobe koja je pre 31 godinu odlučila da na sebe preuzme odgovornost javnog delovanja, a zvaničnici se sastaju sa mnom verovatno zato što misle da imaju šta da čuju od mene, kaže predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i dodaje da nije reč o predizbornoj kampanji.
Iz medija | Nedelja, 01. 08. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Republika Srpska je politički nezdrava pojava

Poznato je da je Čanak jedan od rijetkih političara u Srbiji koji najveći zločin počinjen u Evropi nakon Drugog svjetskog rata naziva nejgovim pravim imenom i da se ne libi da to i javno kaže. Zbog toga je vrlo često u sukobu sa vladajućim političkim establišmentom u Srbiji, ali i onima koji podržavaju narativ kojeg servira vladajuća elita.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook