Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Iz medija | Sreda, 27. 04. 2011. | Komentara: 0

Do imovine i prihoda i teško i bolno

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš ocenio je da su procesi definisanja autonomije Vojvodine, kao i koraci koji su preduzeti u prvacu vraćanja imovine i prihoda Pokrajini i lokalnim samoupravama Srbiji neophodni, ali da se sporo odvijaju jer su "bolni i teški".
Iz medija | Petak, 22. 04. 2011. | Komentara: 0

Predlog zakona o imovini Vojvodine do kraja maja

BEOGRAD - Radna grupa za izradu zakona o imovini Vojvodine održala je juče u Vladi Srbije prvi sastanak, na kojem je dogovoreno da bi do kraja maja trebalo da bude definisan predlog zakona, odnosno koja će imovina biti vraćena u nadležnost pokrajine. Kako je za Press izjavio predsednik ove radne grupe Bojan Kostreš, republički poslanik i zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine, na prvoj sednici utvrđeni su osnovni principi rada, ali i predstavljeno je više predloga koje će članovi komisije razmotriti.
Iz medija | Petak, 22. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Nikolić zreo za penziju

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je danas odluku Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu i ocenio da je taj štrajk bio nepotreban. Čanak je u saopštenju za javnost ocenio da je lepo što je spasen jedan život, ali je dodao da Nikolićev život nije ni bio ugrožen, već da je u pitanju bila farsa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook