Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Iz medija | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Protesti su legitimno pravo građana

Vlast se menja na izborima, a ne na ulici.Koliko se sećam samo su dva puta demonstracije dale rezultat i to protesti 1996/97, kada su branjeni izborni rezultati, i 05.oktobra 2000. kada je branjena pobeda Vojislava Koštunice nad Slobodanom Miloševićem na predsedničkim izborima.
Iz medija | Ponedeljak, 18. 02. 2019. | Komentara: 0

Promenu mogu doneti samo protesti posle izbora

Nenad Čanak izjavio je da članovi LSV izlaze kao građani na proteste „Jedan od pet miliona“ i da je to njihovo pravo. "Mi, kao stranka, nemamo veze sa Savezom za Srbiju, niti smo imali razgovore s njima, zbog toga što tamo gde se nalaze neoljotićevske grupacije, poput Dveri ili stranke Milana Stamatovića, mi ne možemo da podržimo", kazao je Čanak u intervjuu za Al Jazeera Balkans.
Iz medija | Nedelja, 17. 02. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Ruski udari na Crnu Goru ne prestaju

Pokušaj ruskog državnog udara u Crnoj Gori nije uspeo, ali se udari nastavljaju, ali drugim sredstvima. Afera ,,Atlas“ mi upravo na to liči – kaže u intervjuu podgoričkoj Pobjedi Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ističe da je društvo u Srbiji duboko podeljeno između realnosti i mita.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook