Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Iz medija | Utorak, 13. 05. 2014. | Komentara: 0

Tražimo da se ispune program i politički dogovori

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, u intervjuu Kuriru, rekao da su odnosi s koalicionim partnerom DS, s kojim su u vlasti u Vojvodini, na najnižim granama, ali da veruje da će uspeti da prevaziđu problem u komunikaciji. On sumnja da će biti pokrajinskih izbora ove godine, ali ne isključuje mogućnost rekonstrukcije pokrajinske vlade Bojana Pajtića.
Iz medija | Ponedeljak, 05. 05. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Liga se neće baviti politikantstvom

NOVI SAD – Politika u današnjem broju objavljuje intervju sa Bojanom Kostrešom koji prenosimo u celini:
Iz medija | Utorak, 29. 04. 2014. | Komentara: 0

Ešton došla da bi vlada sprovodila najavljeni program

BEOGRAD - Ketrin Ešton je požurila da dođe u Beograd da nas opomene, da se ne bi desilo da Vlada promeni program i počne da sprovodi neki drugi umesto onog o kojem nam je premijer Aleksandar Vučić u parlamentu govorio ceo dan – rekao je u mini intervjuu za ALO Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i jedini poslanik koji nije glasao na sednici o izboru Vlade u parlamentu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook