Privući investitore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Subota, 24. 03. 2012. | Komentara: 0

Privući investitore

PANČEVO - Predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Pančevo Marinika Čobanu, odgovarajući na pitanje „Kako smanjiti nezaposlenost?“, za Blic je izjavila da je za povećanje zaposlenosti potrebno privući investitore.

Marinika Cobanu

Kako je navela, za to je potrebna saradnja javne uprave, privatnog sektora i pojednostavljenje administrativnh prepreka.
- Osim opremljenog zemljišta, investitorima će biti ponuđene i razne olakšice i podsticaji u vidu smanjenja taksi, fleksibilne cene za mesto gde će graditi pogone – rekla je Čobanu.  

(BILSV, 24.03.2012.)



Iz medija | Ponedeljak, 25. 05. 2020. | Komentara: 0

Možemo da napravimo normalnu državu

Poštovanje i dosledna primena evropskih vrednosti, nedvosmislena opredeljenost i rad na članstvu Srbije u Evropskoj uniji, a ne samo deklarativno, kako to radi sadašnja vlast, jednakost pred zakonom svih i njegova primena u svakoj situaciji, jedinstvene su ideje koje su sve nas okupile u Ujedinjenu demokratsku Srbiju, kaže u intervjuu za Politiku Bojan Kostreš.
Iz medija | Utorak, 07. 04. 2020. | Komentara: 0

Obećanje o 100 evra pomoći je klasična populistička mera

Smatram da je hapšenje novinara nedopustivo i izrazito štetno. Pravo građana na istinito, celovito i pravovremeno informisanje od presudne je važnosti, naročito u vanrednom stanju. Istovremeno mislim da i novinari, u vanrednom stanju naročito, imaju odgovornost da svojim delovanjem ne utiču na stvaranje psihoze i dezinformisanosti javnosti, ocenjuje za Danas Bojan Kostreš
Iz medija | Petak, 13. 03. 2020. | Komentara: 0

Insistiraćemo na rasvetljavanju zločina i kažnjavanju odgovornih

LSV se još od devedesetih godina snažno zalagala za kažnjavanje odgovornih za počinjene ratne zločine. Nažalost, malo je onih čija su dela sankcionisana. Bez konkretnog obračuna sa protagonistima politike zločina, društva u našem regionu neće biti zdrava, tako da ćemo i u narednom periodu insistirati na rasvetljavanju svih zločina i kažnjavanju odgovornih za njih - ocenjuje za Danas Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook