Belo Blato dobija opremu i sportske rekvizire

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 15. 03. 2013. | Komentara: 0

Belo Blato dobija opremu i sportske rekvizire

BELO BLATO – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu istakla je da će Mesnoj zajednici Belo Blato već u aprilu biti upućena pomoć za opremanje lokalne osnovne škole spravama i rekvizitima, a na pomoć za adaptaciju svlačionica na stadionu može računati tamošnji fudbalski klub.

LSV

Ona je prilikom jučerašnje posete ovom banatskom mestu imala sastanak sa predstavnicima MZ Belo Blato, Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ i Fudbalskog kluba „Mladost“. Čobanu je  istakla da je Belo Blato poznato po negovanju društvenog života i multikuluralnosti, ali da je, nažalost, dugi niz godina zapostavljeno u ulaganju u sport i fizičku aktivnost. Kako je istakla, zapostavljenost je išla do te mere da jedina škola u Belom Blatu još nema fiskulturnu salu.

- U Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu je za naredni period napravljen radni plan da se za 36 škola u Vojvodini, koje nemaju fiskulturnu salu, a koje su svojom sredstvima uspele da adaptiraju određeni prostor za obavljanje nastava fizičkog vapitanja, obezbedi opremanje rekvizitima koji će poslužiti da se nastavni plan i program što uspešnije realizuje – istakla je Marinika Čobanu.

(BILSV, 15.03.2013)



Izjave | Četvrtak, 21. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o imovini Vojvodine do septembra

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine Bojan Kostreš, izjavio je danas da je realno očekivati da zakon o imovini i prihodima AP Vojvodine, bude gotov do početka septembra.
- Tehnički je vrlo jednostavno napraviti taj zakon, a veliki je problem da se on politički usaglasi - rekao je Kostreš u Beogradu, gde se danas prvi put sastala Radna grupa za izradu tog zakona.
Izjave | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Začudila me Tadićeva poseta Nikoliću

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za Danas da je začuđen odlukom predsednika Srbije Borisa Tadića da poseti "radikalskog vođu" Tomislava Nikolića kada je počeo štrajk glađu i žeđu, kao i da će o tome s njim morati da razgovara.
Izjave | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Za finale Kupa izvan Beograda

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović uputio je danas otvoreno pismo predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću, u kojem predlaže da se razmotri mogućnost da se finalne utakmice Kupa Srbije igraju i van Beograda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook