Beogradski izbori su samo šansa za dekoncentraciju vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 30. 01. 2018. | Komentara: 0

Beogradski izbori su samo šansa za dekoncentraciju vlasti

BEOGRAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je za list Danas da izjava Sande Rašković Ivić, kako su “izbori za Beograd isto što i bitka za Staljingrad”, služi za motivaciju sopstvenih aktivista i birača.

LSV

- Da se na beogradskim izborima može preokrenuti odnos snaga na političkoj sceni Srbije i da ova "bitka" može da bude početak kraja vlasti SNS-a. Iskreno se nadam da ovim poređenjem ona ne vidi SNS kao naciste, a svoj blok kao staljiniste, jer bi takvo poređenje bilo poprilično nespretno i loše. Takođe, mislim da je loše praviti i atmosferu u kome su izbori u Beogradu "biti ili ne biti" za Srbiju, jer bi poraz mogao, da posle takve kampanje, da ima veoma negativne posledice po opozicioni blok u našoj zemlji - ocenio je Kostreš.

Prema njegovim rečima, beogradski izbori jesu važni i jesu šansa da dođe do dekoncentracije vlasti, ali ništa više od toga.  

(BILSV, 30.01.2018)



Izjave | Petak, 17. 08. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Promena Statuta grada je obaveza vlasti

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov rekla je za list Press da koalicija koja je na vlasti u Novom Sadu (DS, LSV, koalicija oko SPS-a, SPO i RDS) funkcioniše bez koalicionog sporazuma, ali je napomenula da bi bilo poželjno da se on potpiše.
Izjave | Četvrtak, 16. 08. 2012. | Komentara: 0

Politizaciji Vojvodine se mora stati na put

NOVI SAD – Po definiciji autonomaški front je blok stranaka, aktera i javnih ličnosti koji bi se zalagao za veću autonomiju, ali pre svega odbranu postojećih i stečenih prava koja su Vojvodini evidentno uskraćena – rekla je za Prvu TV portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Četvrtak, 16. 08. 2012. | Komentara: 0

Uskladiti Statut grada sa zakonom

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov rekla je za Radio 021 da očekuje da koalicioni sporazum između LSV, Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije bude potpisan do kraja leta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook