Bogaroški: Liga i dalje pri istom stavu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 29. 11. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: Liga i dalje pri istom stavu

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za Danas da ne može da komentariše posledice hapšenja Borislava Novakovića na političke prilike.

LSV
 
Na konstataciju lista da je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš prošle godine izjavljivao da bi vanredni izbori mogli biti izazvani „ako državni organi pokažu da su određeni delovi vojvođanske administracije zloupotrebljavali resurse, da je bilo krađe, nenamenskog trošenja sredstava, korupcije i na bilo koji drugi način kršenja zakona“, on odgovara da je Liga i dalje pri tom stavu.
 
- Ako se dokaže korupcija, to bi onda bio osnov za raspisivanje izbora jer je za nas neprihvatljivo da budemo u takvoj koaliciji. To treba dokazati presudom - naveo je Bogaroški.
 
(BILSV, 29.11.2014)



Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Mandati pripadaju odbornicima

NOVI SAD - Sednica Skupštine grada Novog Sada, koja je trebalo da bude održana juče, odložena je za naredni petak, pošto, ni posle jednosatne pauze, vladajuća većina nije uspela da obezbedi kvorum jer je 11 odbornika Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo da ne učestvuje u radu sednice, piše današnji Dnevnik.
Izjave | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, povodom obeležavanja 12 godina od početka NATO bombardovanja Srbije i Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju, položili su danas venac na spomen obeležje u krugu kasarne Vojske Srbije "Jugovićevo".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook