Bogaroški: O predlogu razvoja APV kad ga vidimo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 28. 03. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: O predlogu razvoja APV kad ga vidimo

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik poslaničke grupe LSV u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za Radio Novi Sad da poslanici Lige još nisu videli predlog razvoja AP Vojvodine do 2020. godine koji je nedavno usvojila pokrajinska vlada i prosledila ga Skupštini APV na usvajanje.

LSV

Kako je istakao, tek kad ga budu videli i razmotrili, odlučiće da li će ga podržati.

- Poslanička grupa LSV-a će na poslaničkoj grupi doneti svoj stav povodom ovog materijala.
Analiziraćemo ga i ukoliko budemo smatrali da je on u interesu građanki i građana AP Vojvodine, podržati. Ukoliko ne bude pokušaćemo da reagujemo amandmanski, ali prvo da se upoznamo sa materijalom – dodao je Branislav Bogaroški.

(BILSV, 28.03.2014)



Izjave | Subota, 04. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Građani Srbije imaju pravo na evropsku budućnost i bolji život

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da se nada da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisati evropski predlog za Kosovo jer je to, kako je rekao, podrška normalnom životu. U suprotnom bi, prema njegovim rečima, bio sprečen ekonomski napredak.
Izjave | Petak, 03. 02. 2023. | Komentara: 0

Bešlin: Evropski sporazum za Kosovo je sporazum za mir

Istoričar dr Milivoj Bešlin smatra da događanja na sednici Skupštine Srbije potvrđuju da „živimo neprekidno u jednom rijaliti šou programu neprekidno“.
Izjave | Ponedeljak, 30. 01. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Prihvatiti francusko-nemački predlog, EU nema alternativu

Liga socijaldemokrata Vojvodine se zalaže za prihvatanje evropskog predloga o Kosovu, jer smatra da ulazak Srbije u Evropsku uniju nema alternativu, izjavio je predsednik LSV Bojan Kostreš i poručio da "između racija i emocija, moramo da izaberemo racio".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook