Bolje je i danima razgovarati, nego ćutati i probleme stavljati pod tepih

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 28. 09. 2019. | Komentara: 0

Bolje je i danima razgovarati, nego ćutati i probleme stavljati pod tepih

NOVI SAD – Ukoliko dođe do dijaloga svih političkih partija sa javnim servisom, o čemu se spekuliše ovih dana, Liga socijaldemokrata Vojvodine će u njemu učestvovati.

LSV

- LSV smatra da je uloga RTS, kao medijskog Javnog servisa naše države, zakonom jasno precizirana. RTS ima obavezu objektivnog informisanja svih građana Republike Srbije, u šta spada i ravnopravan tretman svih političkih stranaka - kaže za Talas portparol LSV-a Aleksandar Marton.

On dodaje da je samo potrebno da RTS poštuje zakon, ali da se LSV, naravno, zalaže za dijalog, ukoliko je on potreban za razjašnjavanje mogućih nedoumica.

- Bolje je i danima razgovarati i rešavati probleme, nego ćutati i probleme stavljati pod tepih. Javni servis ima bitnu ulogu u našem društvu. Mi ga vidimo kao nezavisnu instituciju na čiji rad politika ne sme da ima uticaj. Kao rezime ponavljam ono što sam maločas rekao. Samo poštovati Zakon i problemi će postati sve manji - zaključuje Marton.

(SzILSV, 28.09.2019)




Izjave | Ponedeljak, 13. 02. 2023. | Komentara: 0

Marton: Naprednjaci su nacionalisti i putinofili, ne delimo vrednosti

Liga socijaldemokrata Vojvodine sa Srpskom naprednom strankom ne deli isti vrednosni sistem i to je sasvim jasno, poručuje za 021.rs portparol LSV Aleksandar Marton.
Izjave | Ponedeljak, 13. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Da li je Vučić svestan posledica po građane ako ne reši problem Kosova?

Odgovarajući na pitanje „Danasa“ o tome što predsednik države kaže da ne ide u prodavnicu redovno ali da zna cene gotovo svega, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je rekao da ga više interesuje da li je Vučić svestan posledica po građane ako ne reši problem Kosova
Izjave | Nedelja, 12. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U martu raskidamo koaliciju sa SNS-om u Novom Sadu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da će LSV raskinuti koaliciju sa Srpskom naprednom strankom u Novom Sadu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook