Čanak: Alternativa razgovoru je nasilje, a to smo prevazišli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 20. 08. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Alternativa razgovoru je nasilje, a to smo prevazišli

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za Blic da je svako ko postavlja pitanje o dijalogu opozicije sa vlastima dužan da kaže koja je alternativa razgovoru. Odgovarajući na pitanja može li se biti opozicija a razgovarati sa Vučićem, i može li ovakva opozicija ujedinjena na beogradske izbore, on je rekao da je alternativa razgovorima nasilje, a oni koji govore o dokazivanju opozicionog delovanja kroz odsustvo razgovora skrivaju sopstvenu bezidejnost.

LSV

- Što se tiče dogovora opozicije, recimo za beogradske izbore, razlike su tolike da ne mogu prevazići priču o Vučiću kao arhineprijatelju. U akciono jedinstvo demokratski orijentisanih snaga i Dveri ne verujemo jer bi to svakako odbilo pristalice i jednih i drugih. A svako ko postavlja pitanje o dijalogu sa vlastima, mora da mi kaže koja je alternativa razgovoru, jer, koliko ja znam, jedina alternativa je nasilje, a bio sam uveren da smo tu fazu političkog razvoja prevazišli odlaskom Slobodana Miloševića. Priča o dokazivanju istinitosti opozicionog delovanja kroz odsustvo razgovora sa bilo kim je isključivo skrivanje sopstvene bezidejnosti – kazao je Čanak.

(BILSV, 20.08.2017)



Izjave | Subota, 20. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: U LSV nema konfuzije, vreme je za mlađe ljude

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u stranci nema konfuzije posle odlaska višegodišnjeg lidera.
Izjave | Ponedeljak, 17. 04. 2023. | Komentara: 0

Marton (LSV): Predsednik i premijerka etiketiraju novinare i gaze slobodu medija

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da su pretnje novinarima nedopustive, pogotovo od strane predsednika republike i premijerke.

Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook