ČANAK: Ne veruj Rusima ni kada darove donose

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 25. 08. 2020. | Komentara: 0

ČANAK: Ne veruj Rusima ni kada darove donose

Novi Sad - Komentarišući mešanje ambasadora Ruske Federacija u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka u proces sastavljanja nove Vlade, predsednik LSV Nenad Čanak istakao je da je jedna od definicija diplomate da je diplomata čovek koji laže za svoju zemlju. "U ovom slučaju ovaj ruski diplomata to radi sa maštom i ljubavlju. 

LSV

Očigledno je da ta izjava nema veze sa stvarnošću, kao što i potpirivanje sukoba u Crnoj Gori, u svetlu izbora u nedelju, apsolutno ide iz kremaljske kuhinje. Uostalom, staro iskustvo sa ovih prostora glasi „ne veruj Rusima ni kada darove donose“ – poručuje predsednik LSV-a Nenad Čanak za list Danas


(SzI LSV, 25.08.2020)



Izjave | Petak, 09. 12. 2011. | Komentara: 0

Velika pobeda proevropskih snaga

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da današnja odluka da se odloži dodeljivanje kandidature Srbiji za mart 2012. godine predstavlja veliku pobedu proevropskih snaga u državi.
Izjave | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Kostreš kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina

ZRENJANIN – Republički poslanik Bojan Kostreš biće kandidat Lige socijademokrata Vojvodine za gradonačelnika Zrenjanina na sledećim lokalnim izborima, najavio je danas potpredsednik LSV i predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton.
Izjave | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Ukida se godišnja registracija traktora!

NOVI SAD - Veoma sam zadovoljan činjenicom da je posle više od osam meseci usvojena inicijativa LSV, da su ministar poljoprivrede Dušan Petrović i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podržali našu ideju da dođe do promene Zakona o bezbednosti saobraćaja i da se registracija traktora vrši samo jednom, po kupovini traktora, a ne svake godine kako je u novom zakonu pisalo – izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook