Čanak: Očekujem fer izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 02. 04. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Očekujem fer izbore

NOVI SAD – Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da se nada da će predsednički izbori proteći u fer atmosferi, u kojoj će građani slobodno izneti svoju biračku volju.

LSV

- Nadam se da će izbori proteći u fer atmosferi, za razliku od kampanje. Kampanja je bila veoma teška i nadam se da će građani slobodno izneti svoju volju na biralištima. Neka onaj kome građani daju najviše poverenja, i pobedi - rekao je Čanak novinarima nakon što je glasao.

On je na glasanju bio sa sinom Milanom, za kojeg je rekao da prvi put glasa, pošto je postao punoletan. 
 (BILSV, 02.04.2017)



Izjave | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Jakovljev: Vojvodina je više od međunacionalnih odnosa

NOVI SAD - Potpredsednik Skupštine AP Vojvodine Dušan Jakovljev ocenio je danas da nije dobro to što se pravi identitet Vojvodine često svodi samo na multikulturalizam i međunacionalne odnose, jer je Vojvodina mnogo više od toga.
Izjave | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Uskoro vojvođanske predstave u beogradskim pozorištima

NOVI SAD  - Vojvođanska publika ima kulturu negovanja pozorišne umetnosti i zbog toga je bitno da građani Subotice, Zrenjanina, Kikinde, Sremske Mitrovice, Sombora, Novog Sada...imaju priliku da odgledaju dobre predstave i mjuzikle, koji se odigravaju uglavnom samo u Beogradu – rekao je potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić u razgovoru sa direktorima nekoliko beogradskih pozorišnih kuća.
Izjave | Ponedeljak, 26. 11. 2012. | Komentara: 0

Babić neka razmisli s kim sedi u koaliciji

NOVI SAD – Predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov ukazala je potpredsednici Narodne Skupštine Vesni Kovač, koja je u tom trenutku predsedavala sednicom, na propust u skladu sa Poslovnikom, jer je trebala da reaguje na nekoretno izlaganje poslanika SNS-a Zorana Babića.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook