Čanak: Srbiji će uvesti sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 23. 04. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Srbiji će uvesti sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da su Srbiji prošli put uvedene sankcije međunarodne zajednice zbog Slobodana Miloševića, a sada će joj biti uvedene sankcije zbog Vladimira Putina.

LSV

- Dakle, Putinova Rusija postavlja marionetske režime na okupiranim teritorijama, planeta je na ivici nuklearnog rata, a Srbiji su prošli put uveli sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Beograda, a ovaj put će zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve. Pa, bravo! - napisao je Čanak na Tviteru.

Vučić je za londonski Fajnenšel tajms rekao da Beograd neće „izabrati stranu“ i neće uvesti sankcije Rusiji, uprkos pozivima Evropske unije da zemlje kandidati za članstvo usklade svoju spoljnu politiku sa Briselom, uključujući sankcije Rusiji i njenom predsedniku Vladimiru Putinu.

(SzILSV, 23.04.2022)




Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook