Čapo podneo 300 amandmana u interesu Zrenjaninaca

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 31. 10. 2015. | Komentara: 0

Čapo podneo 300 amandmana u interesu Zrenjaninaca

ZRENJANIN - Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Dejan Čapo izjavio je da je u Narodnoj skupštini podneo više od 300 amandmana, uzimajući u obzir interese građana Zrenjanina. On je u izjavi za list Zrenjanin istakao da mu ni svakodnevna putovanja iz rodnog grada u Beograd ne padaju teško, jer tako zadržava bliži kontakt sa građanima.

LSV

- Potekao sam odavde i najlakše mi je da u Zrenjaninu čujem predloge i sugestije na račun mog rada. LSV nije deo republičke vlasti i naš prostor delovanja je mali, međutim, i dalje se borimo za interese građana - ističe Čapo. Napominje da u Srbiji nikada nije postojala prava politička volja da se vlast decentralizuje, te da su ligaši najviše amandmana podneli kada je reč o zakonskim rešenjima u oblasti privrede, zaštite životne sredine i pokrajinskog javnog servisa.

(BILSV, 31.10.2015)



Izjave | Ponedeljak, 12. 12. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Kosovo je nacionalno, a Vojvodina demokratsko pitanje

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je da je LSV krenula sa obnavljanjem, podmlađivanjem i boljom organizacijom jer se prilagođava novim okolnostima.
Izjave | Petak, 02. 12. 2022. | Komentara: 0

Marton: Zastava SFRJ mnogo je manje štete nanela od rodoljuba i domoljuba

Upitan da prokomentariše prekršajnu prijavu protiv Hrvata iz Požege, koga su komšije prijavile zbog isticanja zastave SFRJ na svojoj kući na Dan republike, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da su prijave trebali podneti protiv nacionalista.
Izjave | Petak, 02. 12. 2022. | Komentara: 0

Malešević: Birokratija najveća prepreka čistoj energiji

Član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Mlađan Malešević izjavio je da je Srbija daleko od korištenja čiste energije i napuštanja fosilnih goriva. Malešević učestvuje na konferenciji Energetska održivost u Evropskoj Uniji „Od energetske krize do suvereniteta i autonomije“, koja se održava u Rijeci u organizaciji Liste za Rijeku i Evropske slobodne alijanse. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook