Gde su žene u novosadskoj vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 17. 06. 2014. | Komentara: 0

Gde su žene u novosadskoj vlasti

NOVI SAD – Šefica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Zlata Peričin izjavila je danas za Blic da ne zna zašto su žene izbačene iz izvršne vlasti, navodeći da na to pitanje mora da odgovori gradonačelnik.

LSV

 - Ne mogu da verujem da u SNS nisu mogli da nađu nijednu ženu koja bi bila od poverenja da bude u Gradskom veću. Žena ima na listama za odbornice i poslanice, ali kada dođe trenutak da se biraju članovi izvršne vlasti, onda za njih nema mesta. Neverovatno da nijedna žena u Novom Sadu ne ispunjava uslove da bude direktor javnog preduzeća – naglasila je ona.
 
(BILSV, 17. 06. 2014)



Izjave | Utorak, 07. 06. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Bocan-Harčenko bi zbog pretnje trebalo da bude persona non grata

Uveren sam da bi poseta Sergeja Lavrova, da je do nje došlo, ugrozila inicijativu „Otvoreni Balkan“, jer je agresija Ruske Federacije na Ukrajinu jasno pokazala karakter režima u Moskvi. To je totalitarni agresivni režim koji ima svoje imperijalne ideje i za njega je čitava planeta igralište na kome se nema milosti ni za koga, osim za interese Ruske Federacije, navodi za Danas Nenad Čanak.
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2022. | Komentara: 0

Aleksandar Vulin je ruski špijun

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak optužio je Rusiju da stoji iza sajber napada, odnosno dojava o bombama u Srbiji i regionu, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, sve s ciljem pravljenja novih žarišta nakon invazije na Ukrajinu.
Izjave | Utorak, 24. 05. 2022. | Komentara: 0

Trenutna politika Srbije nije hrabrost. Hrabrost je uvesti sankcije Moskvi

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kritikovao je stav premijerke Ane Brnabić u pogledu odnosa Srbije prema ruskoj agresiji na Ukrajinu, te pozvao vlast u Srbiji da konačno uvedu sankcije Moskvi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook