Grujić: Vrata Sekretarijata su svima otvorena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 07. 09. 2012. | Komentara: 0

Grujić: Vrata Sekretarijata su svima otvorena

NOVI SAD - Sekretar za kulturu i javno informisanje Vlade AP Vojvodine Slaviša Grujić izjavio je, povodom autorskog teksta pomoćnika ministra kulture Dragana Kolarevića, da su vrata Sekretarijata AP Vojvodine otvorena za sve umetnike.

LSV

- Vrata su otvorena svim tim dobrim i kvalitetnim kulturnim poslednicima, koji imaju svoje projekte, koji imaju šta da kažu. I oni koji su se našli na tom popisu i koji nisu. Za sve njih su naša vrata, što se tiče Pokrajine, uvek otvorena. A što se tiče drugih vrata, nije na meni da to rešavam – istakao je Grujić.

Dragan Kolarević je tekst „Vreme je za prvi srpski kulturni ustanak“ objavio 13. avgusta na sajtu „Novog Standarda“ u kom je pozvao na kulturnu revoluciju. U tekstu je izneo uvrede na račun velikog broja javnih i kulturnih radnika, a najpoznatije umetnike u Srbiji nazvao „nosiocima i izvršiocima pogubne srpske politike“


(BILSV, 07.09.2012)



Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Rekonstrukcija će pomoći da se dogovori sprovode

BEOGRAD - Lider lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da će podržati rekonstrukciju vlade jer će to doprineti da počne sporovođenje dogovora postignutog u vladajućoj koaliciji. Čanak je rekao novinarima u Skupšitni Srbije da LSV neće učestvovati u novoj vladi kao što nije ni do sada. Lider LSV je dodao da će posle rekonstrukcije ponovo postaviti pitanje imovine Vojvodine.
Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Predsedništvo LSV zauzeće stav o predlogu
za rekonstrukciju Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući početak pregovora o rekonstrukciji Vlade Vojvodine, potpredsednik pokrajinske vlade Dušan Jakovljev rekao je za današnji Dnevnik da će konačan stav Lige socijaldemokrata Vojvodine o tom predlogu doneti njeno Predsedništvo.
Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Jakovljev: Efikasnost pokrajinske vlade zavisi od republičke

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) učestvovaće u razgovorima o eventualnim promenama u pokrajinskoj vladi kad bude obaveštena o tome šta se predlaže, izjavio je danas Tanjugu predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook