Ispitati diplome svih zvaničnika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 01. 11. 2012. | Komentara: 0

Ispitati diplome svih zvaničnika

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš pozdravio je danas inicijativu da se preispitaju diplome svih državnih zvaničnika.

Bojan Kostreš

Komentarišući medijske navode o pojavi sumnjivih diploma Univerzitetu "Edukons" iz Sremske Kamenice među pojedinim funkcionerima u Bosni i Hercegovini, a zatim i u Republici Srbiji, Kostreš, koji je jedan od retkih funkcionera koji je želeo da da izjavu na tu temu, je za Radio-televiziju Vojvodine rekao da kod njegove diplome nema ništa sporno, kao i da nema ništa protiv toga što su neki, po dolasku na funkcije završavali fakultete.

– Neki funkcioneri su završavali u pedesetim godinama fakultete, što je za mene za pozdraviti, jer svako ko radi i ko se obrazuje, recimo, predsednik Republike, svako ko se školuje i radi na sebi, to treba pozdraviti i ne treba osporavati. Ja sam drugačiji od svih njih, završio sam fakultet u kasnim dvadesetim i završio sam fakultet pre bilo koje funkcije – prokomentarisao je Kostreš.

(BILSV, 01. 11. 2012.)



Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook