Jakovljev: Ne menjati pravila u izbornoj godini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 09. 07. 2015. | Komentara: 0

Jakovljev: Ne menjati pravila u izbornoj godini

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Dušan Jakovljev rekao je danas za RTV, komentarišući predlog izmene izbornog sistema koji je juče pokrajinskom parlamentu podnela Demokatska stranka, da će LSV svoj stav izneti tek nakon što se upozna sa sadržinom predloga, odnosno kada stranački organi zauzmu stav.

LSV

– Papir nam je poslat pre dva ili tri dana i nije bilo vremena da se upoznamo sa njegovom sadržinom. Čim se o tome bude raspravljalo na organima stranke, iznećemo svoj stav – istakao je Jakovljev. Dodao je i da je Liga svoj stav pokazala prošle godine, kada je predložila izmenu izbornog sistema, koja je i prihvaćena. Jakovljev je ocenio i da u izbornoj godini ne bi trebalo menjati izborna pravila, a na pitanje da li je predlagač konsultovao LSV pre jučerašnjeg podnošenja inicijative, Jakovljev je odgovorio odrečno.

(BILSV, 09. 07. 2015)




Izjave | Subota, 02. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti tema ovih izbora. Sačuvaćemo vojvođanski način života

Koalicija VOJVOĐANI – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš insistira na decentralizaciji i da se pokrajini vrate nadležnosti, kazao je kandidat za pokrajinskog poslanika Aleksandar Marton.
Izjave | Sreda, 29. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani se bore za bolju i bogatiju Vojvodinu

Resetovanje Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani je deo procesa smene generacija, a mladi i obrazovani ljudi, koji nameću svoje ideje, preuzeli su stranku. Ta obnovljena Liga treba da pošalje poruku da se mi borimo za bolju i bogatiju Vojvodinu, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine predsednik LSV-Vojvođani Bojan Kostreš.
Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook