Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 

LSV

- Ide nam na ruku zato što su oni katastrofalna vlast. Kao i na nivou države Srbije, oni znaju da im rejting pada iz dana u dan, iz meseca u mesec i verovatno pokušavaju da umanje taj pad da ne bi pali za sedam posto, nego da padnu za tri, četiri ili pet posto i zato su uranili sa izborima. I predsednik ove države obožava izbore. On ne voli da rešava probleme, on voli da se slika, da obećava, voli da peče palačinke, kao što smo videli. Isto to će, verovatno, raditi administracija Igora Mirovića – kazao je Marton u izjavi za televiziju Nova S.

Napominje da nije tačna teza da opozicija može pobediti samo u Beogradu.

- Opozicija treba da shvati da je i u Vojvodini moguća promena i da saslušaju ovo što mi sa liste Vojvođani jasno kažemo, a to je da se za Vojvodinu vredi boriti, da vojvođanski glas mora da se čuje, da o vojvođanskim problemima mora jasno i glasno da se govori. I kada tako budemo radili u kampanji, ja verujem da do 61 poslanika, a to je apsolutna većina u Skupštini Vojvodine, opozicija građanska, evropska, moderna, demokratska može da dođe – naglasio je on.

(SzILSV-Vojvođani, 19.11.2023)



Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 
Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook