Jakovljev: Nema sukoba između LSV i DS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 10. 08. 2015. | Komentara: 0

Jakovljev: Nema sukoba između LSV i DS


 LSV
 
 

NOVI SAD – Komentarišući medijske spekulacije da su odnosi u vladajućoj koaliciji u AP Vojvodini  poljuljani, a komunikacija između Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine popuno prekinuta, šef poslaničke grupe LSV u Skupštini AP Vojvodine Dušan Jakovljev za N1 kaže da su nesuglasice između dve stranke prenaduvane. Dodaje da će o tome biti diskusije s demokratama, ali smatra da neće biti prevremenih izbora.    
– Sukobi ne postoje. Nesporazumi naravno da postoje. Demokratska stranka i Liga socijaldemokrata Vojvodine se ne slažu u svemu, ali to nije razlog da se govori o sukobima. To je nešto o čemu ćemo razgovarati posle izbora koji će, ponavljam svoje lično uverenje, biti održani kad im je rok – zaključio je Jakovljev.
 
(BILSV, 10. 08. 2015) 




Izjave | Subota, 18. 02. 2023. | Komentara: 0

Marton: Proterati ruskog ambasadora, Rusija je iza desničarskih protesta

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton pozvao je premijerku Anu Brnabić da iz Srbije protera ruskog ambasadora Aleksandra Bocan Harčenka, ukoliko se dokaže da Rusija stoji iza desničarskih protesta.
Izjave | Četvrtak, 16. 02. 2023. | Komentara: 0

Bešlin: Poruka Sretenja je sloboda, sve suprotno od onog kako je vlast tumači

"Poruka Sretenja, kao dvostrukog praznika - ustanka i ustavnosti, je potpuno drugačija od one kakvom je sadašnja vlast tumači. Prava poruka je emancipacija, oslobođenje, sloboda, i to ne samo ka spolja, nego i unutrašnja, od lične vlasti i autoritarizma", izjavio je istoričar Milivoj Bešlin.
Izjave | Ponedeljak, 13. 02. 2023. | Komentara: 0

Marton: Naprednjaci su nacionalisti i putinofili, ne delimo vrednosti

Liga socijaldemokrata Vojvodine sa Srpskom naprednom strankom ne deli isti vrednosni sistem i to je sasvim jasno, poručuje za 021.rs portparol LSV Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook