Jerkov: Dinkić da se izvini zbog neistine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 19. 01. 2012. | Komentara: 1

Jerkov: Dinkić da se izvini zbog neistine

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i lider URS Mlađan Dinkić nekoliko dana vode pravi rat na Tviteru, i to zbog Južnog toka, piše današnji Kurir.

Aleksandra Jerkov

Jerkova je za taj list rekla da je sve je počelo 2. januara, kada je Dinkić napisao na Tviteru da su poslanici URS glasali protiv gasnog aranžmana sa Rusijom, na šta je ona odgovorila da su „gasni i naftni aranžman bili u jednom paketu za koji su oni glasali, te da je laž da su u G17 bili protiv“.

– U Skupštini sam onda nabavila listing koji pokazuje da je URS glasao za sporazum. Pošto to što je napisao nije istina, tražila sam od Dinkića da se izvini građanima koje obmanjuje. Ja sam to raskrinkala – rekla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 19. 01. 2012.)



Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Sve zavisi od toga kako ćemo odgovarati na zahteve EU

NOVI SAD - Kada je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić rekao da možemo brže da pregovaramo od Hrvata za članstvo u EU, pretpostavljam da u to duboko veruje, jer EU i svi njeni zvaničnici ističu da Srbija ima veće administrativne kapacitete od Hrvata " izjavila je za današnju Pravdu portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević u izjavi za današnji Pres označila je ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića kao jednog od najodgovornijih što Vojvodina do sada još nije dobila kancelariju u Briselu.
Izjave | Četvrtak, 23. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Do 15. jula Nacrt zakona o javnoj svojini

BEOGRAD - Najkasnije do 15. jula Nacrt zakona o javnoj svojini, kojim će biti definisana republička, pokrajinska i imovina lokalnih samouprava, biće dostavljen Vladi Srbije - potvrdio je u sredu za Novosti zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, predsednik Radne grupe za izradu tog dokumenta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook