Jerkov: Dinkić da se izvini zbog neistine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 19. 01. 2012. | Komentara: 1

Jerkov: Dinkić da se izvini zbog neistine

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i lider URS Mlađan Dinkić nekoliko dana vode pravi rat na Tviteru, i to zbog Južnog toka, piše današnji Kurir.

Aleksandra Jerkov

Jerkova je za taj list rekla da je sve je počelo 2. januara, kada je Dinkić napisao na Tviteru da su poslanici URS glasali protiv gasnog aranžmana sa Rusijom, na šta je ona odgovorila da su „gasni i naftni aranžman bili u jednom paketu za koji su oni glasali, te da je laž da su u G17 bili protiv“.

– U Skupštini sam onda nabavila listing koji pokazuje da je URS glasao za sporazum. Pošto to što je napisao nije istina, tražila sam od Dinkića da se izvini građanima koje obmanjuje. Ja sam to raskrinkala – rekla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 19. 01. 2012.)



Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 
Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook