Jovanović obišao radove na gradskom stadionu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao radove na gradskom stadionu

NOVI SAD - Prvi, od četiri buduća reflektora stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu, montiran je danas ispred istočne tribine gradskog stadiona. Kako je najavljeno prilikom obilaska današnje montaže, u narednom periodu postaviće se i ostala tri reflektora čime će stadion "Karađorđe" ispuniti sve uslove za održavanje sportskih takmičenja i utakmica u noćnim terminima.

Obilazeći montažu prvog reflektora, predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović izjavio je da je Novi Sad dugo čekao da gradski stadion dobije reflektore, uprkos činjenice da ih je imao još pre 50 godina.

- Prvi reflektori su bili skinuti jer nisu bili u skladu sa propisima, a Novi Sad je čekao više od deset godina da se reflektori vrate na stadion - kazao je Jovanović.
On je dodao da je montaža reflektora velika stvar za Novi Sad, atletičare i fudbalere, i da će od ovoga "svi imati koristi".

- Verujem da će najzadovoljniji biti Novosađani i Novosađanke, koji će sledeće sezone moći da uživaju u sportu, gledajući ga u večernjim terminima - zaključio je Jovanović. Pored predsednika Skupštine grada i gradonačelnika Igora Pavličića, montaži reflektora su prisustvovali član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Aleksandar Kravić i direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković. Postavljanjem reflektora na stadion "Karađorđe" fudbalski klub "Vojvodina" moći će da igra utakmice u evropskim takmičenjima, što je do sada činio na stadionu u Beogradu. Pored fudbalera "Vojvodine", stadion koriste i novosadski atletičari.

(BILSV, 24.05.2011.)
Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.
Izjave | Nedelja, 24. 12. 2023. | Komentara: 0

Glasovi za SVM u južnoj Srbiji i Šumadiji veoma čudna pojava

Komentarišući činjenicu da je Savez vojvođanskih Mađara, na nedavno održanim izborima, dobio veliki broj glasova u Šumadiji, Mačvi, Sandžaku, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kaže da je to veoma čudna pojava i da je posle četiri stotine glasova za listu SVM u vranjskim selima ma izborima 2020. godine sve to pod poprilično velikim znakom pitanja.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook