Jovanović posetio prvake u naselju Šangaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 01. 09. 2011. | Komentara: 0

Jovanović posetio prvake u naselju Šangaj

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović posetio je danas đake prvake Osnovne škole "Veljko Vlahović" u naselju Šangaj i poželeo im uspešno školovanje. On je tokom prvog časa novih osnovaca, kazao da je ovo važan dan za novosadske mališane, koji se prvi put susreću sa školom.

Aleksanar Jovanović

- Prvi septembar je jedan od najvažnijih dana za decu koja polaze u školu, ovo je za njih nov svet i jedno od najlepših životnih iskustava. Želim vam uspeha u školovanju i da steknete što veće znanje, jer će vam ono biti veoma potrebno u daljem životu - kazao je Jovanović.

Direktorka škole Nataša Vujanović-Đumić istakla je da je u jedini prvi razred OŠ "Veljko Vlahović" krenulo 23 đaka, od čega tri mališana i 20 devojčica.

- Sasvim dovoljno za kvalitetan, timski rad, kreativnost i stvaralaštvo - poručila je Vujanović-Đumić. Ona se osvrnula i na akciju bezbednosti dece u saobraćaju, rekavši da će u školi posebnu pažnju posvetiti upravo na upoznavanju dece kako da se, kao pešaci, ponašaju u saobraćaju. Nakon kratkog obraćanja, Jovanović i Vujanović-Đumić podelili su prvacima žute đačke marame. Multietnička OŠ "Veljko Vlahović" najmanja je škola u Novom Sadu, sa jednim odeljenjem svakog razreda.

(BILSV, 01.09.2011.)




Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook