Jovanović: Išao sam kao predsednik Skupštine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Išao sam kao predsednik Skupštine

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović istakao je, povodom optužbi Liberalno demokratske partije da u “političke svrhe” posećuje štićenike Sigurne dečje kuće i novosadske škole, da u posetu nije isao kao stranački funkcioner.

Aleksandar Jovanovic

Kako prenosi Dnevnik, Jovanović je u saopštenju naveo da je kao predsednik skupštine grada Novog Sada u protekle četiri godine nebrojeno puta obilazio, ne samo gradska preduzeća i ustanove čiji je osnivač Grad, već se trudio da rad tih institucija i ustanova bude javan, a problemi sa kojima se suočavaju budu na uvidu javnosti.
– Tokom ovih obilazaka i poseta, nikada se javnosti nisam predstavljao kao član stranke, već isključivo kao predsednik Skupštine grada Novog Sada – istakao je Jovanović.

(BILSV, 20. 04. 2012.)



Izjave | Sreda, 25. 01. 2023. | Komentara: 0

SNS i SPS slepo podržavaju Vučića jer su podanici vladara, a boje se da će ih njegov odlazak uništiti

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da je Aleksandar Vučić autoritaran političar koji ne dopušta da bilo ko i bilo šta, pored njega, bude u centru pažnje.
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2023. | Komentara: 0

Marton : Vučić poslao sina u RS jer nema hrabrosti da kaže svoj stav

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao sina Danila na obeležavanje protivustavnog Dana Republike Srpske u Bosni i Hercegovini jer nema hrabrosti da jasno kaže svoj stav.
Izjave | Petak, 06. 01. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Ustav pisan tako da Zakon o finansiranju Vojvodine nikada ne bude donesen

Danas je na političkoj sceni Srbije opšteprihvaćen konsenzus da Vojvodina ne treba da ima političku autonomiju. Osnovni problem vezan za Zakon o finansiranju AP Vojvodine leži u tome što je Ustav, koji bi trebalo da bude osnov za finansiranje autonomije Vojvodine, pisan tako da ovaj zakon nikada ne bude donesen - kaže za N1 Bojan Kostreš



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook