Jovanović: Išao sam kao predsednik Skupštine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Išao sam kao predsednik Skupštine

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović istakao je, povodom optužbi Liberalno demokratske partije da u “političke svrhe” posećuje štićenike Sigurne dečje kuće i novosadske škole, da u posetu nije isao kao stranački funkcioner.

Aleksandar Jovanovic

Kako prenosi Dnevnik, Jovanović je u saopštenju naveo da je kao predsednik skupštine grada Novog Sada u protekle četiri godine nebrojeno puta obilazio, ne samo gradska preduzeća i ustanove čiji je osnivač Grad, već se trudio da rad tih institucija i ustanova bude javan, a problemi sa kojima se suočavaju budu na uvidu javnosti.
– Tokom ovih obilazaka i poseta, nikada se javnosti nisam predstavljao kao član stranke, već isključivo kao predsednik Skupštine grada Novog Sada – istakao je Jovanović.

(BILSV, 20. 04. 2012.)



Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook