Jovanović: Ko je odgovoran za kladionicu u školi?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 17. 02. 2015. | Komentara: 0

Jovanović: Ko je odgovoran za kladionicu u školi?

MAGLIĆ – Komentarišući činjenicu da se u kafiću u okviru školske zgrade u Bačkom Magliću, u proteklih 15 godina služio alkohol, a donedavno mogao i uplatiti tiket, zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje Aleksandar Jovanović rekao je za RTS da treba pogledati pravnu regulativu i da to što se neko iselio ne oslobađa tu osobu odgovornosti.

LSV

Do kraja nedelje slučaj bi trebalo da ispitaju inspektori, a Jovanović navodi da to što je neko napustio lokal ne znači da je oslobođen odgovornosti za dosadašnje kršenje zakona.
– To podrazumeva da će se videti koliko je ovo trajalo, da li postoji saglasnost, kakav je to ugovor – rekao je Jovanović. Saglasnost je trebalo da da Republička direkcija za imovinu, a pošto u opštini Bački Petrovac nema inspektora, opet je nadležan Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje.
– Ja u ovom trenutku nemam materijal. Mi moramo da vidimo kad je ko obilazio i da li je moguće da niko nije primetio da postoji kafić – kaže Jovanović.

(BILSV, 17. 02. 2015)



Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Marton: Država treba da zabrani koncert Baje Malog Knindže

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da Mirko Pajčin, poznat pod pseudonimom Baja Mali Knindža, predstavlja jedan od simbola propadanja društva.
Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Nema više sedenja na dve stolice

Pogrešili smo i svesni smo toga. Svojim delima ćemo pokazati šta mislimo i šta želimo da uradimo. Mi moramo da dođemo u novo vreme, sa novim idejama i novom energijom da se borimo za ono zbog čega smo osnovani. Liga socijaldemokrata Vojvodine 32 godine nije odustala, niti će odustati od svog vrednosnog sistema, kazao je generalni sekretar LSV Bojan Kostreš
Izjave | Četvrtak, 17. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Grafiti su skretanje pažnje da pored Kosova postoji i Vojvodina

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kritikovao je grafite „Brigada Sever, Vojvodina Vojvođanima“, koji su osvanuli na nekoliko lokacija u Novom Sadu, a čiji je autor organizacija Mlada Vojvodina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook