Kostreš : Nije nelogično sačekati važne informacije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 24. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš : Nije nelogično sačekati važne informacije

Novi Sad - Bojan Kostreš, funkcioner LSV, kaže za list Danas da je "očigledna važnost sastanka u Vašingtonu i pretpostavljam da će se posle njega znati u kom pravcu i kojim intenzitetetom će se voditi pregovori sa Kosovom. 

LSV

Dakle, za one koji nisu sasvim sigurni u kom pravcu treba voditi Srbiju, nije nelogično sačekati važne informacije, pa na osnovu njih kreirati buduće koalicije i Vladu Republike Srbije. U svakom slučaju nadam se da ćemo u narednom periodu dobiti vladu koja će udlučno i nedvosmisleno voditi našu zemlju u pravcu evropskih integracija, pomirenja u regionu i postizanja pravno obavezujućeg porezima sa Kosovom, istakao je Kostreš. 

(SzI LSV, 24.08.2020)





Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Izjave | Subota, 30. 10. 2010. | Komentara: 0

Jerkov: Mladić mora biti uhapšen

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov iz javila je za Nacionalni građanski da Ratko Mladić mora biti uhapšen bez obzira na ekonomsku krizu, jer to nije samo obaveza Srbije prema međunarodnoj zajednici već i prema njenim građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook