Kostreš: Da li je Vučić svestan posledica po građane ako ne reši problem Kosova?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 13. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Da li je Vučić svestan posledica po građane ako ne reši problem Kosova?

NOVI SAD – Odgovarajući na pitanje „Danasa“ o tome što predsednik države kaže da ne ide u prodavnicu redovno ali da zna cene gotovo svega, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je rekao da ga više interesuje da li je Vučić svestan posledica po građane ako ne reši problem Kosova.

LSV

– Od toga šta Vučić zna, a šta ne zna najviše me interesuje da li je svestan posledica koje građanke i građane Srbije čekaju ako ne skupi hrabrosti da reši problem Kosova. Zamrznuti konflikt je put u katastrofu! Jedino mir i usklađivanje sa politikom EU omogućuju perspektivu za Srbiju i ceo region – zaključuje Kostreš.

(SzILSV, 13.02.2023)



Izjave | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Kancelarija Vojvodine u Briselu zavisi od Vlade Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da se ne zna tačan datum otvaranja Kancelarije Vojvodine u sedištu EU u Briselu, jer za to još nije dobijena saglasnost Vlade Srbije, kako je to predviđeno propisima, prenosi RTV.
Izjave | Petak, 18. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Bez imovine i prihoda Vojvodina blokirana

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš ocenio je da je funkcionisanje pokrajine trenutno blokirano, jer još uvek nije rešeno pitanje finansiranja nadležnosti njene administracije, niti je Vojvodini vraćena imovina. U intervjuu za portal Autonomija.info, Kostreš je kazao da su zbog toga iz LSV-a zatražili sastanak s premijerom Srbije Mirkom Cvetkovićem, do kojeg će doći za nekoliko dana.
Izjave | Četvrtak, 17. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Liga zadvoljna radom svojih kadrova u Vladi Vojvodine

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržaće rekonstrukciju Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine mada smatra da to nije ključni interes građana u ovom trenutku, izjavila je danas poslanica LSV Aleksandra Jerkov. Ona je novinarima u Skupštini Republike Srbije kazala da LSV ne vidi potrebu da se sada pokrajniska vlada rekonstruiše samo zato što se rekonstruisala republička vlada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook