Kostreš: Đilas namerno hteo da uvredi ambasadora SAD

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 28. 05. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Đilas namerno hteo da uvredi ambasadora SAD

NOVI SAD - Upitan da prokomentariše izjavu Dragana Đilasa da će boravak ambasadora Godfrija u Srbiji imati smisla samo ako u SAD otvori etno restoran, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je izjavio da mu je neverovatno da Dragan Đilas ne razume koja je uloga ambasadora bilo koje zemlje u Srbiji.

LSV

- Zato mislim da je svojom izjavom namerno hteo da uvredi ambasadora SAD i time još jednom pokaže da su mu bliže vrednosti za koje se zalaže Ruska Federacija i koje se primenjuju u Evroazijskoj uniji nego one koje su prihvatljive za sav normalan i demokratski zapadni svet – istakao je Kostreš za rubriku „Pitanje /odgovor“ dnevnog lista „Danas“.


(SzILSV, 28.05.2021)




Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Mandati pripadaju odbornicima

NOVI SAD - Sednica Skupštine grada Novog Sada, koja je trebalo da bude održana juče, odložena je za naredni petak, pošto, ni posle jednosatne pauze, vladajuća većina nije uspela da obezbedi kvorum jer je 11 odbornika Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo da ne učestvuje u radu sednice, piše današnji Dnevnik.
Izjave | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, povodom obeležavanja 12 godina od početka NATO bombardovanja Srbije i Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju, položili su danas venac na spomen obeležje u krugu kasarne Vojske Srbije "Jugovićevo".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook