Kostreš: Moramo da se borimo jače

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 22. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Moramo da se borimo jače

BEOGRAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta, članice Ujedinjene demokratske srbije Bojan Kostreš zahvalio je svima koji su glasali za UDS. 

LSV

- LSV postoji 30 godina i borimo se za iste vrednosti i od toga nećemo odustati. Siguran sam da će na nekim narednim izborima građani to prepoznati - rekao je Kostreš na konferenciji za medije u izbornom štabu UDS-a. 

On je istakao da je Srbiji potrebna takva opcija da nastavi da se bori za evropske vrednosti i članstvo Srbije u Evropskoj uniji. 

- Pouka koju smo izvukli je da moramo da se borimo jače - rekao je on.

Kostreš je u izjavi za portal Nova.rs istakao da je LSV izašla sa programom zbog kojeg je i osnovana.

- Pokušali smo da se predstavimo politikom bez sukoba i timskim radom za različite vrednosti – naveo je on i dodao da „glasači nisu odgovorili na način na koji smo mi očekivali“. 

- Moraćemo još mnogo vremena, energije i truda da uložimo. Čeka nas još mnogo posla - istakao je Kostreš. 

(SzILSV, 22.06.2020)



Izjave | Nedelja, 30. 07. 2023. | Komentara: 0

Izbori na svim nivoima u istom danu su katastrofa za demokratiju

Najnovije licitiranje sa datumom izbora i najava predsedsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se glasati na svim nivoima, prema mišljenju Aleksandra Martona, portparola Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođana, još je jedan u nizu primera izostanka demokratskih procesa u našoj zemlji.
Izjave | Četvrtak, 27. 07. 2023. | Komentara: 0

Ponosna sam na Zrenjanince što ponosno hodaju bez straha

Zrenjanin je među prvima krenuo u protestne šetnje. Protesti su početak promena u Zrenjaninu. Bila sam jako ponosna u tim prvim nedeljama na svoje Zrenjanince. Šetali smo po kiši kakvu ja u životu nisam doživela. Ali niko nije odustajao, svi su ponosno hodali.
Izjave | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Marton: SVM odgovoran za drastično smanjenje broja Mađara u Vojvodini

Portparol Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kritikovao je danas visokog funkcionera Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balinta Pastora i rekao da je politika te stranke kriva „što se broj Mađara u Vojvodini drastično smanjio“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook