Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u situaciji, u kojoj je biračko telo podeljeno, LSV ne može da sedi na dve stolice.

LSV

- Ne može Liga, u vrednosnom smislu, da bude protiv SNS, protiv nacionalizma i svega ili većine onoga što Vučić radi, a da, sa druge strane, sedi u komunalnoj koaliciji i radi mnoge stvari koje nisu loše za građane Novog Sada, ali u ovoj podeli, situaciji kada je manje-više sve crno-belo, Liga mora da odredi stranu – kazao je Kostreš za televiziju Nova S. 

- Liga je izneverila one najvernije i najtvrđe birače LSV, ali moram da kažem da ova grupa ljudi koja se zajedno sa mnom kandidovala sa idejom da preuzmemo stranku, videćemo šta će biti na Kongresu, to radi da bi mirnije spavali - dodao je Kostreš.

(SzILSV, 12.11.2022)



Izjave | Petak, 01. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakoni o javnoj svojini i restituciji će biti usklađeni

NOVI SAD - Reagujući na pojedine ocene da bi zakon o restituciji trebalo doneti pre ili barem istovremeno sa zakonom o javnoj svojini, kako bi se sprečilo da opštine postanu obveznici institucija i da vraćaju imovinu koju je država oduzela vlasnicima, predsednik radne grupe Vlade Srbije za izradu nacrta zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš, kaže za RTS da predstavnici mreže za restituciju ne treba da budu zabrinuti.
Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Zaštita interesa građana Vojvodine

NOVI SAD - Poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za današnju Pravdu da bi cilj eventualnog stvaranja neformalne grupe vojvođanskih poslanika u Skupštini Republike Srbije, bila zaštita interesa građana Vojvodine.
Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Miloševićevi politički ciljevi su poraženi

BEOGRAD - Fond Biljane Kovačević Vučo objavio je knjigu ""Zloupotrebljene institucije: Ko je bio ko u Srbiji 1987.-2000"", u kojoj je nabrojano 1.400 imena iz raznih sfera društva - od politike, Akademije, Crkve, vojske, medija do estrade, preko kojih je Slobodan Milošević ostvarivao svoje političke i ratne ciljeve.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook