Kostreš: Ne rušimo DS u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 28. 09. 2013. | Komentara: 0

Kostreš: Ne rušimo DS u Vojvodini

NOVI SAD – Liga socijeldemokrata Vojvodine ne planira da ruši Demokratsku stranku u Vojvodini i biće uz demokrate sve dok se ne ispostavi da je u vojvođanskoj vlasti bilo protivzakonitih poslova, rekao je za Naše novine zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

LSV

– Bez LSV-a matematički nije moguće srušiti demokrate, a to se neće desiti dok se ne dokaže da je neko od njih učestvovao u poslovima kojima su se oglušili o zakon – tvrdi Kostreš. On kaže da su spekulacije o uskraćivanju podrške DS-u nastale nakon što je lider LSV Nenad Čanak nahvalio lidera SNS Aleksandra Vučića,  nastale „novinarskim selektivnim izveštavanjem“. Kostreš je za današnje Novosti ocenio da je u Vojvodini trenutno na delu sukob dveju političkih opcija - SNS, koji optužuje aktuelnu vlast da je kriminalna, i DS, koji uzvraća naprednjacima rečima da oni sprovode diktaturu.

– Mislim da SNS treba da dozvoli da institucije rade svoj posao, a demokrate treba da se prisete da su oni diktaturu uveli još 2008. godine – rekao je Kostreš.

(BILSV, 28. 09. 2013)



Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Marton: Država treba da zabrani koncert Baje Malog Knindže

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da Mirko Pajčin, poznat pod pseudonimom Baja Mali Knindža, predstavlja jedan od simbola propadanja društva.
Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Nema više sedenja na dve stolice

Pogrešili smo i svesni smo toga. Svojim delima ćemo pokazati šta mislimo i šta želimo da uradimo. Mi moramo da dođemo u novo vreme, sa novim idejama i novom energijom da se borimo za ono zbog čega smo osnovani. Liga socijaldemokrata Vojvodine 32 godine nije odustala, niti će odustati od svog vrednosnog sistema, kazao je generalni sekretar LSV Bojan Kostreš
Izjave | Četvrtak, 17. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Grafiti su skretanje pažnje da pored Kosova postoji i Vojvodina

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kritikovao je grafite „Brigada Sever, Vojvodina Vojvođanima“, koji su osvanuli na nekoliko lokacija u Novom Sadu, a čiji je autor organizacija Mlada Vojvodina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook