Kostreš: Ni Mekalister nam neće pomoći ako smo isključivi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 27. 08. 2019. | Komentara: 0

Kostreš: Ni Mekalister nam neće pomoći ako smo isključivi

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš sumnja da predsedavajući Odbora Evropskog parlamenta za spoljne poslove Dejvid Mekalister može da pomogne u dijalogu između vlasti i opozicije u Srbiji ako među nama postoji ovolika isključivost. On dodaje i da nema ništa protiv da se evropski zvaničnik uključi u te razgovore, ukoliko će njegovo prisustvo pomoći prevazilaženju nesuglasica. 

LSV

Kostreš je ovako prokomentarisao poziv predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića Dejvidu Mekalisteru da organizuje evroposko posredovanje razgovora vlasti i opozicije o izbornim uslovima.

- Ideja gospodina Trifunovića nije loša ako želimo da priznamo da smo mi kao društvo nesposobni da kreiramo izborna pravila i uslove, koji su uzgred budi rečeno na snazi davno pre dolaska Vučića na vlast - ocenjuje Kostreš za "Danas" dodajući da izborni proces nije bio bolje uređen ni kada je današnja opozicija vladala. 

 (SzILSV, 27.08.2019)



Izjave | Subota, 12. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u situaciji, u kojoj je biračko telo podeljeno, LSV ne može da sedi na dve stolice.
Izjave | Sreda, 09. 11. 2022. | Komentara: 0

Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je Gradski odbor LSV Novi Sad raspušten i da njime rukovodi povereništvo koje nema politički kapacitet da donese odluku o izlasku iz koalicije u gradskoj vlasti.
Izjave | Ponedeljak, 07. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Pogrešili smo, koalicija sa SNS nam nanela veliku štetu

Koalicija sa Srpskom naprednom strankom je Ligi socijaldemokrata Vojvodine nanela veliku štetu, ocenio je za N1 generalni sekretar LSV Bojan Kostreš.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook