Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.

LSV

- Korupcija i zloupotrebe javnog sektora od strane vladajuće stranke nisu novina koja je nastala dolaskom na vlast SNS, ali nikada dosad u istoriji višestranačja u Srbiji nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Više ništa nije važno, ni iskustvo, ni stručna sprema, ni znanje već samo partijska pripadnost. Možda ova izjava gospodina Milivojevića zvuči brutalno, ali nije daleko od istine – kazao je Kostreš za „Danas“.

(SzILSV, 08.04.2023)



Izjave | Subota, 02. 07. 2011. | Komentara: 0

Ukidanje upravnih odbora zavisi od vlade

BEOGRAD - Komentarišući mogućnost ukidanja upravnih odbora javnih preduzeća, predsednik Upravnog odbora JAT Dušan Bajić, rekao je za Blic da UO upravlja poslovanjem preduzeća, a ne kontroliše ga.
Izjave | Petak, 01. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakoni o javnoj svojini i restituciji će biti usklađeni

NOVI SAD - Reagujući na pojedine ocene da bi zakon o restituciji trebalo doneti pre ili barem istovremeno sa zakonom o javnoj svojini, kako bi se sprečilo da opštine postanu obveznici institucija i da vraćaju imovinu koju je država oduzela vlasnicima, predsednik radne grupe Vlade Srbije za izradu nacrta zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš, kaže za RTS da predstavnici mreže za restituciju ne treba da budu zabrinuti.
Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Zaštita interesa građana Vojvodine

NOVI SAD - Poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za današnju Pravdu da bi cilj eventualnog stvaranja neformalne grupe vojvođanskih poslanika u Skupštini Republike Srbije, bila zaštita interesa građana Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook