Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.

LSV

- Korupcija i zloupotrebe javnog sektora od strane vladajuće stranke nisu novina koja je nastala dolaskom na vlast SNS, ali nikada dosad u istoriji višestranačja u Srbiji nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Više ništa nije važno, ni iskustvo, ni stručna sprema, ni znanje već samo partijska pripadnost. Možda ova izjava gospodina Milivojevića zvuči brutalno, ali nije daleko od istine – kazao je Kostreš za „Danas“.

(SzILSV, 08.04.2023)



Izjave | Petak, 29. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Poboljšanje životnog standarda preduslov za razvoj zemlje

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević čestitala je svim građanima i građankama Vojvodine 1. maj, Međunarodni praznika rada. Sedlarevićeva je istakla da se danas, na žalost, građanke i građani Vojvodine bore sa velikom stopom nezaposlenosti, ali isto tako i sa lošim položajem i niskim stepenom ostvarenosti prava onih koji su zaposleni.
Izjave | Četvrtak, 28. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o imovini Vojvodine do kraja maja

NOVI SAD - Zakon o imovini Vojvodine trebalo bi da bude završen do kraja maja, a njime će pokrajini najverovatnije biti vraćeno sve ono što joj je oduzeto "Šešeljevim zakonom iz 1995. godine", kaže za Pravdu zamenik predsednika Lige socijaldemkrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Četvrtak, 28. 04. 2011. | Komentara: 0

Jakovljev: Očekujem veća ovlašćenja Vlade Vojvodine u Elektrovojvodini

NOVI BEČEJ - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je danas da očekuje da će nova zakonska rešenja koja su u pripremi omogućiti veći uticaj pokrajinske vlade u javnom preduzeću Elektrovojvodina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook