Kostreš: Nismo dobili ni poziv ni predlog DS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 12. 01. 2015. | Komentara: 0

Kostreš: Nismo dobili ni poziv ni predlog DS

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine se ne protivi vladi u senci čije formiranje je najavio predsednik DS-a Bojan Pajtić, ali još ništa ne zna o toj ideji, piše današnji Blic.

LSV

- Do ovog momenta nismo dobili poziv ni predlog iz DS. Ako poziva bude, organi LSV će se izjasniti – kaže za Blic zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

A odgovarajući na pitanje novinara za rubriku lista Danas „Koji je vaš sledeći potez“, Kostreš je rekao da je 2015. godina u kojoj LSV obeležava 25 godina od osnivanja. 

- Čeka nas puno posla, a od danas počinju prvi sastanci na tu temu - kazao je on.

 
(BILSV, 12.01.2015)



Izjave | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Karađorđevići ne treba da žive u Dvorskom kompleksu

BEOGRAD - Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine oštro se protive odredbi predloga zakona o dvorskom kompleksu, po kojoj će porodica prestolonaslednika Karađorđevića i dalje živeti na dvoru! Kako je danas za Kurir istakla portparolka i narodna poslanica Aleksandra Jerkov, Srbija nije monarhija pa je besmisleno da Karađorđevići bez ikakvih obaveza žive u Belom dvoru.
Izjave | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Kvalitetniji zakon da se počelo na vreme

NOVI SAD - Na dnevnom redu aktuelnog zasedanje Skupštine Srbije nalazi se 17 zakonskih predloga i drugih akata, ali najveću pažnju javnosti ipak privlače predložene izmene Zakona o izboru narodnih poslanika, kojim se ukidaju blanko ostavke.
Izjave | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Veliki značaj obeležavanja Dana Evrope

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton istakao je na današnjoj konferenciji za novinare na veliki značaj obeležavanja 9.maja, Dana Evrope, koji je LSV i ove godine propratila nizom akcija i uličnih performansa, u koje se uključio veliki broj građanki i građana širom čitave Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook