Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Kvalitetniji zakon da se počelo na vreme

NOVI SAD - Na dnevnom redu aktuelnog zasedanje Skupštine Srbije nalazi se 17 zakonskih predloga i drugih akata, ali najveću pažnju javnosti ipak privlače predložene izmene Zakona o izboru narodnih poslanika, kojim se ukidaju blanko ostavke.
Izjave | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Veliki značaj obeležavanja Dana Evrope

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton istakao je na današnjoj konferenciji za novinare na veliki značaj obeležavanja 9.maja, Dana Evrope, koji je LSV i ove godine propratila nizom akcija i uličnih performansa, u koje se uključio veliki broj građanki i građana širom čitave Vojvodine.
Izjave | Ponedeljak, 09. 05. 2011. | Komentara: 0

Bez razgovora o pokrajinskim izborima

NOVI SAD - Komentarišući najave da bi pokrajinski izbori mogli biti raspisani u septembru ili decembru, odvojeno od republičkih, potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević, koja je i potpredsednica Skupštine AP Vojvodine, rekla je za Dnevnik da ne očekuje izbore u Pokrajini pre proleća 2012. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook