Kostreš: Potrebna alternativa vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 29. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Potrebna alternativa vlasti

NOVI SAD – Komentarišući izjavu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića da građanima treba motka da bi se disciplinovali, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da drugačiju izjavu od tog čoveka nije ni očekivao. Kostreš dodaje da je Srbiji potrebna alternativa postojećoj nesposobnoj, agresivnoj i bahatoj vlasti.

LSV

- Ono što zaista treba građanima i građankama Srbije jeste alternativa ovoj u suštini nesposobnoj a u izrazu agresivnoj i bahatoj vlasti koju nismo uspeli do sada da napravimo. Srbija se neće demokratizovati sama od sebe zato je važno da sve političke grupacije koje u svojoj osnovi imaju evropske integracije, građansko društvo, pomirenje u regionu i priznavanje realnosti na Kosovu počnu da sarađuju – izjavio je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 29.06.2020)



Izjave | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 0

Čavoški, Marković i Lončar nezavisni eksperti?!

NOVI SAD - Poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da sumnja da će sutrašnja rasprava u Ustavnom sudu Srbije o oceni ustavnosti Zakona o utvrdjivanju nadležnosti Vojvodine biti nezavisna, a odluka suda merodavna i u skladu sa Ustavom Srbije, s obzirom na to ko je pozvan na raspravu.
Izjave | Subota, 19. 11. 2011. | Komentara: 0

Na Balkanu granice ne treba menjati, nego ukidati

NOVI SAD - Važno je setiti se dana kada je pre dvadeset godina JNA ušla u Vukovar, zato što taj dan simboliše, verovatno, jedan od najsramnijih perioda na ovim prostorima ikada - rekao je gostujući u sinoćnjoj emisiji Oko na Radio-televiziji Srbije predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Sreda, 16. 11. 2011. | Komentara: 1

Sve što je Liga govorila se dokazalo kao istina

BEOGRAD - Lider LSV Nenad Čanak u intervjuu agenciji Tanjug nije želeo da podrobnije govori o koalicijama i rezultatima na predstojećoj izbornoj utakmici, ukazujući da o tome odlučuje Glavni odbor stranke. On je samo, kako je naglasio, preliminarno rekao da je većinski stav da LSV, za sada, ide samostalno na lokalne i pokrajinske izbore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook