Kostreš: Potrebna alternativa vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 29. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Potrebna alternativa vlasti

NOVI SAD – Komentarišući izjavu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića da građanima treba motka da bi se disciplinovali, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da drugačiju izjavu od tog čoveka nije ni očekivao. Kostreš dodaje da je Srbiji potrebna alternativa postojećoj nesposobnoj, agresivnoj i bahatoj vlasti.

LSV

- Ono što zaista treba građanima i građankama Srbije jeste alternativa ovoj u suštini nesposobnoj a u izrazu agresivnoj i bahatoj vlasti koju nismo uspeli do sada da napravimo. Srbija se neće demokratizovati sama od sebe zato je važno da sve političke grupacije koje u svojoj osnovi imaju evropske integracije, građansko društvo, pomirenje u regionu i priznavanje realnosti na Kosovu počnu da sarađuju – izjavio je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 29.06.2020)



Izjave | Subota, 15. 10. 2011. | Komentara: 0

SVM plasira pogrešno tumačenje Zakona o restituciji

NOVI SAD - Televizija Pink javila je sinoć da je portparolka LSV Aleksandra Jerkov ocenila da Savez vojvođanskih Mađara plasira pogrešno tumačenje Zakona o restituciji odnosno odredbe koja se odnosi na pravo na povraćaj imovine pripadnika okupacionih snaga.
Izjave | Petak, 14. 10. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Zakon o restituciji nije diskriminatorski

BEOGRAD - Komentarišući najavu Republike Mađarske da će uložiti veto na kandidaturu Srbije za EU ukoliko ostane na snazi Zakon o restituciji, narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov izjavila je jutros u vestima Radija B92 da je taj stav začuđujuć zbog toga što se ne temelji na činjenicama.
Izjave | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Marton i Čapo pozdravili odluku Evropske komisije

ZRENJANIN - Potpredsednik LSV Aleksandar Marton i predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Dejan Čapo pozdravili su danas izveštaj Evropske komisije u Briselu, u kojem se navodi da je naša zemlja evropskim reformama dostigla stepen kada joj treba odobriti status kandidata



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook