Kostreš: Srbija se mora regionalizovati i decentralizovati

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 13. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Srbija se mora regionalizovati i decentralizovati

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjaivo je da je tužno što u Srbiji o asfaltiranju lokalnih i seoskih puteva mora da vodi računa predsednik Republike ma ko on to bio. On je tako odgovorio na pitanje lista Danas da prokomentariše to što je Aleksandar Vučić hitno poslao direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka u selo Kukulovce nakon što su meštani medijima rekli da predsednik Srbije nije ispunio ranija obećanja.

LSV

- To samo pokazuje da je sistem u kome živimo potpuno pogrešan i da se mora menjati.To je jedan od osnovnih razloga zbog kojih se ja bavim politikom da se promeni sistem i da imamo Srbiju u kojoj će se problemi rešavati tamo gde oni nastaju, a ne sve u jednoj glavi i u jednom centru. Srbija se mora regionalizovati i decentralizovati a ulaskom u Evropu ćemo uvesti i princip supsidijarnosti – zaključio je Kostreš.

(SzILSV, 13.06.2020)




Izjave | Utorak, 20. 12. 2011. | Komentara: 1

LSV samostalno na pokrajinske i lokalne izbore

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine će na naredne pokrajinske i lokalne izbore izaći samostalno, potvrdila je za Press portparolka LSV Aleksandra Jerkov.
Izjave | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Podrška budžetu zavisi od sredstava za Vojvodinu

NOVI SAD - Predlog budžeta Srbije za 2012. godinu, kojim je predviđen deficit od 140 milijardi dinara, objavljen je sinoć na sajtu Skupštine Srbije. Skupština će 26. decembra razmatrati ovaj predlog.
Izjave | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Za bolji i kvalitetniji život u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Današnji Dnevnik piše da će na narednim izborima u Zrenjaninu svog kandidata za gradonačelnika imati i Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokrataska stranka i prenosi izjavu kandidata LSV - zamenika predsednika stranke Bojana Kostreša, da se nada da će dobiti podršku Gradske organizacije LSV Zrenjanin jer ona o tome odlučuje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook